Den Svenska Samoanen

Om en svensk familj som bosätter sig på en liten ö i söderhavet, Amerikanska Samoa.

Rasmus

Publicerad 2015-05-04 22:25:27 i Allmänt,

Rasmus är som lillebror lite före i de lite mer läskiga lekarna. Han har sedan länge sett hur hans bröder rusat runt och lekt att de blir skjutna och segnar ner och dör, eller när de lekt katastroflekar som Titanic när folk dör osv.
Nu har Rasmus blivit en väldigt duktig skådespelare och kan vid 3 års ålder lite läskigt verklighetstroget bli skjuten av en pinne och falla kvidande ner på marken.... 
Förut har jag varit skyddad av språket- som när han vrålar i affären JAG VILL DRICKA ÖÖÖÖÖÖLLLLL! Nu har han börjat prata engelska också så det blir lite pinsammareMen nu är en favoritlek att samla ihop antingen gossedjur, leksaksgubbar eller andra föremål och och ledsamt säga- Everyone Dies! Lite som ur de läskiga filmerna med små barn som säger isande saker som i filmen Sjätte Sinnet- I see dead people haha.... EveryOne Dies.....
Han gillar också att han numera kan sätta sina bröder på plats och tvekar inte en sekund på att berätta för dem när de gör fel. Minst en gång varje dag fälls dessa repliker- Vincent! lugna ner dig! - Sluta! Det där låter JÄTTEjobbigt!. - Eller så säger han det nya, och för att bröderna verkligen ska förstå så säger han det på både svenska och Engelska- Det där är inte roligt! Its NOT funny!
 
Rasmus var på sin första FieldTrip- klassutflykt för några dagar sedan. De åkte buss till biblioteket och sen besökte de även Nationalparkens kontor-museum. Som den 3åring han är så är det ju det lilla som är det STORA så det som han pratar om efteråt är att han åkte buss med sina kompisar haha. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela